Samenwerking binnen de installatiebranche

Energiesubsidie Nederland (ENL) denkt vanuit een ketenbenadering en werkt samen met de installatiebranche aan een gezamenlijke missie: 'het versnellen van de energietransitie in Nederland'.

Installatiebedrijven, leveranciers van duurzame systemen en bouwbedrijven in heel Nederland verwijzen klanten door naar de subsidiespecialisten van Energiesubsidie Nederland. 

De voordelen van samenwerken met ENL

Energiesubsidie Nederland verzorgt de subsidie en/of fiscale aanvragen op basis van no-cure, no-pay. Daarbij worden de kosten, in het geval van een subsidietoekenning, vooraf met de klant besproken. 

De klant wordt volledig ontzorgd en benut alle relevante subsidiekansen. Een tevreden klant die dankzij de subsidie mogelijk extra investeringsruimte heeft voor verdergaande verduurzaming.

De adviseurs van Energiesubsidie Nederland spreken úw taal en zijn in staat om snel de vertaalslag te maken naar het eigen vakgebied. Een aansluitwaarde van 3 x 63 A, pv-systeemvermogen van 45 Kwp en een eigen verbuik van 55.000 Kwh? Wij weten genoeg!

Samenwerkingspartners van Energiesubsidie Nederland worden ieder kwartaal op de hoogte gehouden van interessant subsidienieuws. De content die wij met u delen kunt u desgewenst op uw eigen website plaatsen.

Energiesubsidie Nederland werkt samen met:

  • Installatiebedrijven;
  • Leveranciers en ontwikkelaars van energiebesparende/energie-opwekkende systemen;
  • Aannemers en bouwbedrijven;
  • Energieadviseurs;
  • Bancaire organisatie en financieel specialisten.


Wilt u de samenwerkingsmogelijkheden verkennen?

Bent u benieuwd wat de samenwerking met Energiesubsidie Nederland uw organisatie en klant kan opleveren? Neem dan contact met ons op.

Energiesubsidie Nederland
Verduurzamen mét subsidie
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn