Onze organisatie

Energiesubsidie Nederland is een subsidieadviesbureau met als specialisme het domein van de energiesubsidies. Concreet houdt dit in dat onze adviseurs u ontzorgen bij het aanvragen van energiesubsidies.

Ondernemers en non-profit organisaties die investeren in energiebesparende of energieopwekkende maatregelen hebben toegang tot een breed scala aan subsidieregelingen en fiscale stimuleringsregelingen. Veelal blijven deze voordelen onbenut. Dat is zonde, want de subsidie verlaagd de terugverdientijd aanzienlijk en bovendien kan dit voordeel vaak worden aangevraagd zonder dat de ondernemer meerkosten hoeft te maken.

Onze ambitie: ontzorgen van A tot Z

Door onze kennis in te zetten en over te dragen dragen verlagen wij de drempel tot het aanvragen van energiesubsidies en wordt bijgedragen aan de versnelling van de energietransitie. Dit realiseren wij door:

  • Het MKB, grootbedrijf en de non-profit sector inzicht te verschaffen in de relevante energiesubsidies en fiscale regelingen rondom energieopwekking, energiebesparing en energie-innovaties;
  • Het complexe en tijdrovende aanvraagtraject van subsidies en fiscale regelingen uit handen te nemen. Het uitgangspunt is ontzorging van A tot Z, oftewel van subsidieaanvraag tot subsidievaststelling.
  • Samenwerking binnen de keten centraal te stellen. Energiesubsidie Nederland werkt samen met installatiebedrijven, bouwbedrijven en leveranciers van energiebesparende/-opwekkende systemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees verder over onze werkwijze.

Ons team

Het team van Energiesubsidie Nederland bestaat uit subsidiespecialisten die beschikken over specifieke kennis omtrent energiesubsidies, waaronder de SDE++, ISDE, EIA, MIA/Vamil en energie-innovatie regelingen.

ENL is een onderdeel van Subsidiebureau Nederland B.V.

Energiesubsidie Nederland
Verduurzamen mét subsidie
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn